Politie Rotterdam Rijnmond

RECHERCHETEAM ZOEKT ONBEKENDE VROUW IN ONDERZOEK NAAR DOOD CUMA PINAR

Feijenoord-Ridderster Korps / overig Noord Oost Rotterdam-Centrum Rotterdam-West RRD Waterweg-Noord Zeehavenpolitie Zuid

Datum publicatie: 24-01-2011 12:08

Het onderzoek naar de dood van de 42-jarige Cuma Pinar uit Hoogvliet is in volle gang. De politie heeft veel mensen gesproken, uitgebreid sporenonderzoek verricht en veel over het leven van Cuma in kaart gebracht. Het rechercheteam wil echter graag in contact komen met een tot nu toe nog onbekende vrouw waar het slachtoffer voor het laatst mee in leven is gezien.

Cuma werd zondagmiddag 5 december in een geleende Mercedes SL 500 onder de Van Brienenoordbrug aangetroffen. Hij was door vuurwapengeweld om het leven gekomen.

Uit het onderzoek is gebleken dat Cuma op zaterdag 4 december om 22.00 voor het laatst is gezien bij de Esso aan de 's Gravendijkwal. Hij sprak daar met een aantal bekenden. Op de camerabeelden is te zien dat naast hem in de auto een vrouw zat. De recherche weet nog niet wie de vrouw is en wil graag met haar in contact komen omdat zij mogelijk belangrijke informatie kan hebben.

Daarnaast gaat de politie de komende weken o.a. Turkse horecagelegenheden bezoeken waar Cuma en mogelijke bekenden van hem komen. Ook zal er geflyerd worden. Doel van deze actie is om vast te stellen met wie Cuma om ging, wat zijn dagelijkse bezigheden waren en mogelijk ook wie de onbekende vrouw is.

Het rechercheteam stelt alles in het werk om erachter te komen wie er betrokken is bij het misdrijf waarbij Cuma Pinar om het leven kwam. De politie heeft naast andere bevindingen ook tips gekregen op stoepborden en eerdere getuigenoproepen. Die tips worden momenteel onderzocht. Op een later moment zullen, indien noodzakelijk, ook de camerabeelden van de Esso vrijgegeven worden.

Heeft u informatie dat kan bijdragen aan het oplossen van dit misdrijf of weet u wie mogelijk die onbekende vrouw kan zijn? Neem dan alstublieft contact op met het rechercheteam op telefoonnummer 0800-7444488. Volledig anoniem kan ook, via 0800-7000.