Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 24-01-2011

Polen opgepakt voor diefstal brandstof

KAATSHEUVEL - De politie heeft gisteravond twee Poolse mannen van 26 en 32 jaar aangehouden. Het tweetal wordt verdacht van poging diefstal brandstof. De mannen zijn voor onderzoek ingesloten.

De politie ontving rond 22.30 uur de melding van een verdachte situatie in de Jan de Rooijstraat. Twee mannen zouden zich verdacht ophouden bij een geparkeerde auto. Daar troffen de agenten een auto aan met een Pools kenteken. Er was niemand in het voertuig aanwezig. Tijdens het onderzoek wat volgde vond de politie in de Schotsestraat één van de Polen. Bij hem stonden meerdere jerrycans. Op een afgesloten terrein troffen ze een geparkeerde vrachtwagen aan waarbij een slang vanuit de tank in een jerrycan stak. De Pool werd direct gearresteerd. Zijn vriend werd korte tijd later aangetroffen. Hij verschool zich achter een muurtje bij het parkeerterrein. Hun auto is in beslag genomen.

Dronken vrouw opgepakt voor lokaalvredebreuk

OOSTERHOUT - De politie heeft gisteravond in de Klappeijstraat een 50-jarige Oosterhoutse vrouw aangehouden. De vrouw, die onder invloed van alcohol verkeerde misdroeg zich in een horecagelegenheid. Na diverse vorderingen weigerde ze het etablissement te verlaten. De politie werd geïnformeerd die de vrouw op straat aantrof. Ze wilde geen enkele medewerking verlenen en vond het nodig de agenten te beledigen. De uitbater deed aangifte van lokaalvredebreuk waarop ze mee mocht naar het bureau.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 24-01-2011 13:38 | © Regio Midden en West Brabant |