Bouwfonds

Start verkoop villa's Borghèse in Woerdblok

24 januari 2011 - Nieuwsbericht

Op vrijdag 21 januari 2011 startte CV Woerdblok Westland, een samenwerking tussen Bouwfonds Ontwikkeling, Grondvest, Ouwehand en de Gemeente Westland, de verkoop van zeven villa's in de wijk Woerdblok te Naaldwijk.

Aanwezigen kregen de verkoopbrochure, prijslijst en het inschrijfformulier overhandigd. Belangstellenden konden tevens hun voorkeur voor een woning kenbaar maken.

Kris Soekimin, verkoopmanager bij Bouwfonds Ontwikkeling: 'De zeven woningen die in de verkoop zijn gegaan zijn onderdeel van één van de laatste deelplannen van fase 3, Waterrijk, in de wijk Woerdblok. Er worden zes geschakelde en één vrijstaande villa gerealiseerd met prijzen vanaf circa EUR 455.000,- v.o.n.'

Villa Borghèse

De zeven woningen van het type Borghèse zijn luxe villa's. De villa's worden gebouwd op ruime kavels van circa 300 m2 tot wel 600 m2 en in de meeste gevallen grenst de achtertuin aan het water. Ook binnen in de villa is veel ruimte en zijn veel meerwerkopties mogelijk. Daarnaast wordt er een inpandige garage en een dakterras over de gehele breedte van de woning gerealiseerd.

Woerdblok

Woerdblok bestaat uit vier wijken met verschillende thema's, Waterwijk, Zandstrand, Waterrijk en Zandheuvel. De thematiek wordt vertaald in de architectuur en inrichting van de wijken. Waterwijk, Zandstrand en een groot gedeelte van Waterrijk is inmiddels bewoond. Het laatste plan Zandheuvel, fase 4, is in ontwikkeling. In Zandheuvel wordt een diversiteit aan woningen gerealiseerd. Bouwfonds vindt de mening van geïnteresseerden over de woningen van fase 4 belangrijk. Via de vernieuwde website www.woerdblok.nl kunnen geïnteresseerden hierover meedenken.