Stadsdeel Amsterdam-Noord

Oproep ondernemersprijs 2010: Geef uzelf of een ander op

24 januari 2011

De ondernemersprijs is niet meer weg te denken als dé erkenning voor Noordse ondernemers. Succesvolle ondernemers zijn de drijvende kracht van de economie in het stadsdeel en daar is Noord trots op. Zowel het publiek als ondernemers kunnen via de website van het stadsdeel hun favoriete ondernemer per categorie aanmelden.

Twee ondernemersprijzen

Het stadsdeel Amsterdam-Noord heeft dit jaar twee ondernemersprijzen. De juryprijs is voor de meest `eigenzinnige' ondernemer en de publieksprijs is voor de meest `maatschappelijk verantwoorde' ondernemer.

Beeld ondernemersprijs

Aanmelden

U kunt zich tot en met 18 februari 2011 aanmelden en het publiek kan stemmen op de genomineerden voor de meest `maatschappelijk verantwoorde'ondernemer van Noord.
Ga direct naar Aanmeldformulier en naar de Spelregels en uitleg.

De prijzen

De prijs bestaat uit twee onderdelen. Zowel voor de juryprijs als de publieksprijs is er een geldprijs van EUR 5000,-. Daarnaast krijgen de winnaars een replica van de `Knoop' van de gerenommeerde Noordse kunstenaar André Volten.

De jury


* Rob Post, stadsdeelvoorzitter, stadsdeel Noord
* Susan Kimkes, manager PR & Change Shell Technology Centre Amsterdam
* Aart van Hattum, voorzitter Veban (Verenigde bedrijven Amsterdam-Noord)

* Bianca Prins, directeur Werkervaringsbedrijf BSN Amsterdam-Noord
* Daniël Peters, fractievoorzitter SP, stadsdeel Noord

Prijsuitreiking

Donderdag 24 maart is de feestelijke prijsuitreiking tijdens de netwerkborrel van Veban & Co. Deze vindt plaats in café-restaurant STORK aan de Noordelijke IJ-oever. Stadsdeelvoorzitter Rob Post reikt dan de 18de ondernemersprijs uit voor Noordse ondernemers.

Meer informatie

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Anja Dekker, accountmanager stadsdeel Noord, Tel. 020 634 9427, e-mail: a.dekker@noord.amsterdam.nl. Veel informatie vindt u op www.noord.amsterdam.nl/ondernemersprijs.