ICT~Office, branchevereniging IT-, Telecom- en Officebedrijven


Cursus Software Product Management - maximum aantal deelnemers bereikt

24 jan 2011 om 16:31

Onlangs publiceerde ICT~Office een oproep om deel te nemen aan de cursus Software Product Management. Inmiddels is inschrijven niet meer mogelijk, daar het maximum aantal deelnemers is bereikt.

De cursus Software Product Management is een opleiding tot software productmanager die wordt aangeboden door de Universiteit Utrecht met ondersteuning van de Software~VOC. Met de cursus worden handvatten gegeven om de software product managementprocessen naar een hoger niveau te brengen. De cursus is bedoeld voor productmanagers bij productsoftwarebedrijven en wordt afgesloten met een certificaat van deelname, uitgegeven door de universiteit.

Op de oproep volgden veel enthousiaste reacties, waardoor de beschikbare plaatsen snel waren vergeven. Productmanagers die graag de cursus willen volgen maar nu niet meer kunnen deelnemen, kunnen op een wachtlijst worden geplaatst. U kunt uw interesse in deelname kenbaar maken door een e-mail te sturen aan Kevin Vlaanderen. Er wordt dan voor gezorgd dat u de cursus volgend jaar kunt volgen.

Meer informatie over de inhoud van de cursus is te vinden in de cursusbrochure (PDF)

Zie het origineel