Vrij Uit opent felicitatieregister voor Koningin Beatrix

24/01/2011 17:02

Thomas Cook

Hoofddorp, 24 januari Koningin Beatrix wordt 31 januari 73 jaar. Om dit te vieren opent reisorganisatie Vrij Uit, die zelf dit jaar haar 40ste jubileum viert, vanaf maandag 24 januari een felicitatieregister en wordt op 31 januari de langste verjaardagsslinger van Nederland bij paleis Noordeinde aan de koningin aangeboden.

In Nederland wordt elk jaar op 30 april de geboortedag van Koningin Juliana als, de verjaardag van de Koningin gevierd. Dit is uitgegroeid tot een nationale feestdag, Koninginnedag. Reisorganisatie Vrij Uit wil in haar jubileum jaar op de geboortedag van de Koningin zelf, ook aandacht schenken aan de verjaardag van Koningin Beatrix. Iedereen die Hare Majesteit wil feliciteren kan dat doen vanaf maandag 24 januari via het felicitatieregister op Facebook. Of door 31 januari naar café-restaurant Luden in Den Haag te komen om een felicitatie op de langste verjaardagsslinger van Nederland te plaatsen. Deze 750 meter lange slinger wordt samen met grootste Oranjefan Johan Vlemmix om 14.00 uur bij paleis Noordeinde aangeboden.

Op Facebook wordt elke dag een reischeque van verloot aan één van de bezoekers die een felicitatie voor de koningin achterlaten. Vanaf 24 januari is het mogelijk om de felicitaties te volgen via Twitter (hekje)viermee. De meest originele felicitaties worden hierna op Facebook geplaatst.

Voor meer informatie over de actie kijk op de website van Vrij Uit: http://vrijuit.nl/viermee

Over Vrij Uit

Het 40 jarige Vrij Uit is de grootste in autovakanties gespecialiseerde reisorganisatie van Nederland. Naast autovakanties is Vrij Uit marktleider in wintersport en heeft een uitgebreid stedenreizen-programma. Ieder jaar kiezen bijna een half miljoen mensen er voor om met Vrij Uit op vakantie te gaan.





http://www.vrijuit.nl