Eerste Lotto Jackpot van 2011 valt in Papendrecht

24/01/2011 17:28

De Lotto

Zaterdag 22 januari 2011 is de eerste Lotto Jackpot van 2011 gevallen in Papendrecht. Het winnende lot met de cijfers 7-10-13-15-26-27 en de kleur blauw is goed voor 9,5 miljoen euro en gekocht bij Multishop Papendrecht aan de Jan van Goijenstraat 14 te Papendrecht. Hier wordt zaterdag 5 februari om 10.30 uur een grote taart aangesneden om het winnen van de prijs aldaar te vieren. De winnaar wordt verzocht zich te melden bij De Lotto in Rijswijk om de prijs in ontvangst te nemen.

In het verkooppunt van het winnende lot is ook verheugd gereageerd: "Top! Ik weet niet wat ik moet zeggen. Het is altijd leuk wanneer er een grote prijs wordt gewonnen op een lot dat in de winkel is gekocht. Er vallen hier regelmatig grote prijzen, maar deze prijs is echt geweldig. Wij gaan het in ieder geval 5 februari vieren in de winkel", aldus de winkelier.

Lotto Jackpot

De laatste keer de dat Lotto Jackpot viel was nog niet zo lang geleden in december, om precies te zijn op zaterdag 11 en 25 december 2010. Dat waren bedragen van respectievelijk 11 en 8 miljoen euro. De Lotto Jackpot is aanstaande zaterdag weer goed voor maar liefst 7,5 miljoen euro.

Iedereen wint met Lotto

Niet alleen spelers van Lotto winnen met Lotto, maar ook goede doelen winnen. Lotto is een onderdeel van De Lotto en alle opbrengsten komen na aftrek van het prijzengeld, ten gunste van goede doelen op het gebied van sport, cultuur, maatschappelijk welzijn en volksgezondheid. Sinds de oprichting van Stichting De Lotto in 1961 is er meer dan 1,2 miljard euro naar de Nederlandse sport gegaan via NOC-NSF. Naast de topsport profiteren ook de breedtesport en talentontwikkeling van een grote jaarlijkse bijdrage. Aan overige goede doelen waaronder het Oranjefonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en de KWF Kankerbestrijding is sinds de oprichting zo'n 500 miljoen euro afgedragen.





http://www.lotto.nl