Koninklijk Horeca Nederland

Suzanne de Zwaan F&B Professional of the Year

Amsterdam, 24 januari 2011

Tijdens het AF&BM jaargala is Suzanne de Zwaan afgelopen zaterdag gehuldigd met de F&B Professional of the Year Award. Suzanne, werkzaam als Food & Beverage manager bij Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem, kreeg de Award inclusief cheque voor een compleet vijf-gangen diner, te besteden bij Restaurant La Rive, uit handen van Lodewijk van der Grinten (directeur Koninklijke Horeca Nederland).

Blij verrast!

Totaal niet aan zien komen en blij verrast was de eerste reactie van Suzanne. Juryvoorzitter Lodewijk van der Grinten Het was een lastige beslissing, we hebben als jury drie inspirerende mensen een presentatie zien geven. Uiteindelijk was het enthousiasme over de toepassing van het sportthema gaan voor goud en de Internationale ervaring van Suzanne de doorslaggevende factor.

De AF&BM Award werd uitgereikt tijdens het galadiner, bereid door de onlangs met * Michelin bekroonde chefkok van Restaurant Vermeer; Chris Naylor. Na afloop van het diner en de uitreiking hebben de leden en partners het twintig-jarig jubileum van de AF&BM gevierd in de sfeervol ingerichte Sint Olofskapel van Barbizon Palace, Amsterdam.

De jury van de F&B Professional of the Year Award werd gevormd door Lodewijk van der Grinten (juryvoorzitter en directeur Koninklijke Horeca Nederland), Joop Braakhekke (eigenaar Le Garage en En Pluche), Frithjof de Waard (eigenaar Partners & Hospitality) en Frank Lindner (Hospitality Management). Criteria waar de jury tijdens de presentatie onder meer op hebben gelet zijn Innovatie, Onderwijs, Duurzaamheid en Authenticiteit, tevens de pijlers van de AF&BM voor komend jaar. De eerstvolgende AF&BM bijeenkomst op maandag 14 maart zal geheel in het teken staan van Onderwijs 2.0. Daarnaast werd zaterdag bekend gemaakt dat de vereniging dit jaar in juni met 80 personen naar Noord-Italië (Trento) zal afreizen voor de jaarlijkse Food & Beverage Trendtrip.

De Association of Food and Beverage Management (AF&BM) is een vereniging van en voor Food & Beverage professionals werkzaam binnen de hotellerie en catering, die passie voor het horecavak, opdoen van kennis en bouwen van een netwerk als gemeenschappelijk belang beschouwen. Kijk voor meer informatie op: www.afbm.nl.