Gemeente Oirschot

Energie besparen? Kom 24 januari naar de energiemarkt!

Â

De gemeente Oirschot organiseert op maandag 24 januari 2011 van 19.00 tot 21.30 uur een energiemarkt in het gemeentehuis. De winter staat weer voor de deur en vorig jaar was deze extreem koud voor Nederlandse begrippen. De meeste huishoudens hebben flink veel gas verstookt om het binnen behaaglijk te houden. Ook hebben we steeds meer elektrische apparatuur in huis en stijgt de prijs van energie. En dit merkt u aan uw energierekening!

Â

Tijdens de energiemarkt informeren verschillende Oirschotse en regionale bedrijven u over energiebesparing in en om uw huis. Denk daarbij aan bijvoorbeeld isolatie, ventilatie, verlichting, verwarming, duurzame energie en duurzaam bouwen. Daarnaast krijgt u op de energiemarkt advies over energiemaatwerk en energiesubsidies. Het Kempen Klimaat Platform is ook aanwezig en geeft tips over energiebesparing en de voordelen voor het milieu.

Â

Wilt u meer weten over de markt, neem dan contact op met Maarten van Oosterhout via m.vanoosterhout@oirschot.nl of (0499) 58 33 33.