Uitnodiging online persconferentie Kasboek voor debiteuren, 24-1-2011

21/01/2011 07:00

GGN

Op maandag 24 januari a.s. presenteert GGN samen met zakenvrouw Annemarie van Gaal het GGN Kasboek voor debiteuren. GGN is de grootste creditmanagement organisatie van Nederland, met o.a. incassospecialisten en gerechtsdeurwaarders.

GGN introduceert het GGN Kasboek voor debiteuren als hulpmiddel om de groeiende schuldenproblematiek in Nederland te lijf te gaan. Met dit initiatief willen we een signaal afgeven richting overheid, bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om te zoeken naar eenvoudige middelen om schulden te helpen voorkomen en hierin vooral gezamenlijk op te trekken.

De persconferentie wordt gegeven door Henk Keizer, bestuursvoorzitter van GGN, en Annemarie van Gaal, zakenvrouw en bekend van het televisieprogramma Dubbeltje op zijn kant waarin zij mensen met schulden helpt om uit de problemen te komen.

We nodigen u van harte uit om de online persconferentie bij te wonen via de volgende link: www.ggn.nl/kasboek. De persconferentie vindt plaats op maandag 24 januari a.s. om 11.00 uur.

Tijdens de persconferentie is er gelegenheid om vragen te stellen via een chat. U kunt inloggen in de chatsessie met de volgende inloggegevens:


- Uw e-mailadres


- Wachtwoord: GGN

We stellen het op prijs als u vooraf laat weten of u van plan bent de online persconferentie bij te wonen. Dat kan door een bericht te sturen naar j.vandenboom@ggn.nl. Bij voorbaat hartelijk dank.





http://www.ggn.nl/kasboek