Ingezonden persbericht


Persbericht

Hilversum, 24 januari 2011

Dennis van der Geest draait door op Traffic Radio
DJ Dennis van der Geest, zal na de succesvolle pilot van het afgelopen jaar, nu op structurele basis te beluisteren zijn op Traffic Radio. Elke laatste vrijdag van de maand luidt de judoka op Traffic Radio het weekend in met de Traffic Mix. "De Traffic Mix van Dennis van der Geest is bij onze luisteraars zeer goed ontvangen en smaakte dus naar meer! Wij zijn heel blij dat wij Dennis voor langere tijd aan ons station hebben kunnen binden en dat wij onze luisteraars maandelijks in de spits kunnen trakteren op de Traffic Mix van DJ Dennis", aldus Lars Schotanus van Traffic Radio. Dennis van der Geest: "Als DJ zit ik veel in de auto, en dan vind ik het heerlijk om te rijden op een goeie dansplaat. Ik vind het dan ook een eer dat Traffic Radio mij gevraagd heeft om voor hun luisteraars maandelijks de lekkerste muziek aan elkaar te mixen en hoop dat ze op de laatste vrijdag van de maand swingend het weekend in gaan''.

DJ Dennis van der Geest

DJ Dennis van der Geest zijn repertoire keuze is het beste te omschrijven als trendy en uiterst dansbare groovy house en kenmerkt zich door drums en vocalen. Eventuele uitstapjes naar gouwe ouwe disco worden niet geschuwd wanneer de sfeer daar aanleiding toe geeft. Kortom: een repertoire dat toegankelijk is voor een breed publiek dat zin heeft in een goed feest. Niet alleen als sportman maar ook als DJ zijn Kracht, Passie, Talent, Plezier en Techniek de cliff hangers voor een overweldigende beleving.

Traffic Radio

Traffic Radio is de verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) in de auto beschikt. Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de mobiele telefoon. Hiervoor is een gratis iPhone app beschikbaar en wordt samengewerkt met Tunin.FM, een innovatieve dienst die digitale radio via de mobiele telefoon mogelijk maakt. Partners
Naast initiatiefnemers Eileen en Delta Lloyd wordt Traffic Radio ondersteund door toonaangevende partners als Vodafone, 9292 OV, Gulf, NS, autOoz.nl, AutoWeek, TinQ en Profile Tyrecenter.


---