Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Bij Uitgeverij Terra Lannoo zal begin februari verschijnen:

IEDEREEN PARANORMAAL
Het zesde zintuig ontmaskerd
Gili

'Alles wat die paragnosten kunnen, kan ik ook, maar dan tien keer beter' (Gili)

Mentalist Gili doet een hilarisch boekje open over paranormaliteit! Zijn vijf zintuigen zó goed gebruiken dat het lijkt alsof hij een zesde zintuig heeft: dat is het vak dat de in België zeer succesvolle comedian-mentalist Gili tot ware kunst weet te verheffen en waarmee hij vermeende paragnosten en helderzienden liefdevol belachelijk maakt. Zijn opmerkelijke optredens deden in België heel wat stof doen opwaaien, niet in het minst in de paranormale wereld. Stijlvol fietst Gili rond in het mistige universum der paragnosten en doet hij de nevel optrekken rond de Derek Ogilvies, Jomanda's, Uri Gellers en Chars van deze wereld.

Na het overweldigende succes van zijn theatershow Iedereen Paranormaal (inmiddels ook in de Nederlandse theaters te zien), licht Gili nu een tipje van de sluier op van zijn waarheid over paranormaliteit en zesde zintuigen. Gili is mentalist. Hij is als goochelaar/illusionist in staat met behulp van zijn vijf zintuigen de illusie van een zesde zintuig (telepathie, helderziendheid, voorspelling van de toekomst, telekinese en zelfs spiritisme) op te wekken. Een mentalist 'faket' m.a.w. paranormale gaven. Hij legt niet alleen uit hoe suggestie, manipulatie en trucs werken, maar toont dit ook daadwerkelijk aan. En niet alleen demonstreert hij het, maar hij leert in dit boek ook de lezer er zelf mee te experimenteren. Het resultaat is een openbarende en ludieke kijk op fenomenen zoals pendelen, spiritisme, healing en contact met gene zijde.

Iedereen paranormaal, met dit boek in de hand kan ook de lezer leren zijn of haar zesde zintuig uitgebreid te demonstreren aan familie of vriend!

Comedian-mentalist Gili (Lieven Gheysen) verraste vriend en vijand in België met zijn succesvolle theatershow Iedereen Paranormaal, als antwoord op de mediatsunami rond programma's als Het zesde zintuig. Sindsdien is zijn ster zeer snel rijzende en pikt de media gretig in op de kruistocht die Gili voert jegens allerhande zelfverzekerde paragnosten en helderzienden. Ook internationaal begint hij door te breken. Meer dan tien miljoen mensen bekeken zijn optreden in het Franse tv-programma Le Plus Grand Cabaret De Monde. Nadien werd zijn sensationele truc het Magisch Vierkant een wereldhit op Youtube. In Nederland trad hij al op tijdens Lowlands, het Amsterdam Comedy Festival en het Zwarte Cross Festival. In het voorjaar is hij te zien tijdens Paaspop.

Iedereen paranormaal
Technische gegevens
Auteur : Gili
Omvang : 238 blz.
Formaat : 140 x 210 mm
Afwerking : Paperback
Prijs : E 17,95
ISBN : 978 90 209 91246