Ingezonden persbericht


Sourcefire benoemt Fred Noordam tot Manager Benelux en Zuid-Afrika

Hoofddorp, 24 januari 2011 ­ Sourcefire, de maker van Snort® en een leider in intelligente oplossingen voor cyberbeveiliging, benoemt Fred Noordam (47) tot Manager Benelux en Zuid-Afrika. Noordam is in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en salesactiviteiten van Sourcefire in deze regio's. Daarnaast richt hij zich op het uitbouwen van het partnerkanaal.

Noordam heeft vijftien jaar managementervaring in de ICT-sector. De afgelopen vier jaar was hij Country Manager Nederland bij Application Delivery Networking-specialist F5 Networks. In die functie was hij verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de Nederlandse tak van het van oorsprong Amerikaanse bedrijf. Daarvoor bekleedde hij enkele jaren bij F5 Networks de functie van Sales Manager en werkte hij bij Extreme Networks.

In zijn rol als Manager Benelux en Zuid-Afrika houdt Noordam zich bezig met het versterken van de positie van Sourcefire als leverancier van Next-Generation IPS (Intrusion Prevention Systems) en IDP (Intrusion Detection and Prevention). Ook het stimuleren van de verkoop van de recent aangekondigde Sourcefire Next-Generation Firewalls behoort tot zijn taken. De uitbouw van het partnerkanaal en het initiëren van salesacties moeten een bijdrage leveren aan de groei van Sourcefire in de Benelux en Zuid-Afrika.

()

"Sourcefire is een van de grootste leveranciers van IDS- en IDP-oplossingen", zegt Fred Noordam. "Daarnaast neemt het bedrijf Next-Generation Firewalls op in zijn portfolio. Sourcefire biedt klanten zo de meest krachtige en allesomvattende applicatie-identificatie en -beheer en beschermt tegen alle mogelijke bedreigingen. Het is voor mij een mooie uitdaging om een bijdrage te leveren aan het verder versterken van de Sourcefire-positie in de Benelux en Zuid-Afrika."

Over Sourcefire
Sourcefire, Inc. (Nasdaq:FIRE), is wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen. Sourcefire transformeert de manier waarop Global 2000-organisaties en overheidsinstellingen netwerkbeveiligingsrisico's afhandelen en minimaliseren. De IPS- en Real-time Adaptive Security-oplossingen van Sourcefire bieden klanten een efficiënte en effectieve gelaagde bescherming, waardoor netwerkcomponenten voorafgaand, tijdens en na een aanval beschermd blijven. De afgelopen jaren is Sourcefire door klanten, media en marktanalisten erkend voor zijn innovatie en leiderschap in de sector. Het bedrijf ontving hiervoor veertig awards en bekroningen. De namen van Sourcefire en van oprichter Martin Roesch zijn synoniem geworden met innovatie en netwerkbeveiligingsintelligentie. Voor meer informatie: www.sourcefire.com.

Voor meer informatie: