Techpro Engineering is VCA gecertificeerd


Tull en 't Waal, 20110124 -- Techpro Engineering uit Tull en 't Waal is met trots gecertificeerd volgens de norm VCA 2008/5.1. Gerard Huiden, directeur Techpro licht toe: "Voor een professioneel bedrijf als het onze zijn de eisen aan veiligheid, gezondheid en milieu streng. Grote maar ook steeds meer kleinere opdrachtgevers stellen hoge normen voor personeel, materieel en de controle daarop. Dan is VCA een logische stap om dit aan de buitenwereld aan te tonen. Klanten als o.a. BAM, Strukton, Mourik en Imtech geven ons hun vertrouwen, zowel in de technische als in de veilige uitvoering van projecten.

Het werken met zzp-ers is goed geregeld via de unieke oplossing ZZPMAP.nl, waarin de zzp-er op een heldere wijze is voorgelicht, geïnterviewd en de benodigde papieren als een RI&E en LMRA heeft ontvangen . Oud Arlesteyn heeft niet alleen de hoogwaardige kennis om dit uit te voeren maar is ook flexibel om op een zaterdag de medewerkers toe te spreken, kundig en met veel humor."


De auditor van C+ Certificering gaf complimenten voor de no-nonsense aanpak en heldere structuur van het handboek.


Oud Arlesteyn uit Montfoort heeft de gehele begeleiding verzorgd van het opstellen van de werkprotocollen en bedrijfsprocessen tot de implementatie van het handboek en begeleiding bij de certificatie.

Profiel Techpro Engineering  :
Techpro Engineering BV richt zich specifiek op de kracht binnen de bouwprojecten in Nederland: de werving, selectie en detachering van technische zeer bekwame vaklui; beter gezegd: Technische Professionals. Stuk voor stuk keien in hun vakgebied, bijzonder flexibel, multidisciplinair inzetbaar, desgewenst voorzien van een opleiding specifiek op het project/bedrijf toegespitst, eventueel voorzien van project specifiek (hand)gereedschap, en uiteraard representatief.

Profiel Oud Arlesteyn :
Oud Arlesteyn is een training- en adviesbureau op het gebied van kwaliteit- en veiligheidsmanagement. Oud Arlesteyn biedt een compleet, in eigen beheer ontwikkeld en uitstekend gewaardeerd trainingsaanbod op het gebied van kwaliteit- en (voedsel)veiligheid. Ook voor auditvaardigheden zijn trainingen ontwikkeld.
VCA / VCU, ISO 9001 en de RI&E zijn slechts enkele activiteiten waarin geadviseerd kan worden.

Tevens ontwikkelt en verzorgt Oud Arlesteyn trainingen voor het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN).
Daarnaast is Oud Arlesteyn de partij achter de populaire informatieportals www.vcainvorm.eu en www.zzpmap.nl