Clubhuis Golfbaan Stippelberg open voor publiek


Gemert-Bakel, 20110119 -- Aanstaande maandag 24 januari gaan de clubhuisdeuren van Golfbaan Stippelberg nabij het gelijknamig natuurgebied in Bakel open voor publiek. Het door De Twee Snoeken ontworpen, naar buiten georiënteerd 1200 m2 grote gebouw, heeft door het grote rieten dak en grote glaspartijen een prachtige en luxueuze uitstraling. Het clubhuis is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur en heeft een uitgebreide lunch- en dinerkaart.

Het clubhuis telt drie verdiepingen en biedt ruimte aan een royale entree, receptie met golfshop, lockerruimte  en kleedkamers op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn een ultramoderne keuken, de bar, lounge en restaurant met open haardpartijen gesitueerd. Deze bieden rondom een adembenemend panoramisch uitzicht op de eilandgreen van hole negen, hole 10 en 18 en de approach- en de oefengreens. In de verte is  een groot gedeelte van de Executive- en Championship Course zichtbaar. Daarnaast biedt de lounge een mooi uitzicht op de driving range, gelegen aan de Bakelse Plassen. In het restaurant zijn 90 zitplaatsen, die door ingenieuze scheidingswanden intimiteit en sfeer bieden. Op het terras komen nog eens zo'n 80 zitplaatsen. Op de tweede verdieping is het kantoor van baanmanager Barbara van de Kerkhof en de met alle faciliteiten voorziene vergaderruimte.  

Het clubhuis is toegankelijk voor toeristen, fietsers, wandelaars, passanten en natuurlijk golfers. De uitgebreide lunch- en dinerkaart biedt een scala aan eenvoudige en culinaire gerechten in diverse prijsklassen, borrelhapjes en kindermenu´s. Daarnaast is er een uitgebreide wijnkaart. Het horeca gedeelte van het clubhuis wordt voor Beheerstichting Golfbaan Stippelberg beheerd door gastheer en horecamanager Frans Wijn. 

Het clubhuis is zeven dagen per week geopend van 08.00 tot 22.00 uur. De keuken sluit een uur eerder. De receptie en golfshop zijn van 08.00 tot 19.00 uur. Golfbaan Stippelberg is  telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0492-820020.    

De officiële opening van het clubhuis en de 27 holes golfbaan vindt plaats in het weekend van 21 en 22 mei 2011.  

Golfbaan Stippelberg

Voor uitgebreide informatie, foto's etc. kunt u contact opnemen met:
Marijke Brouwers (p.r.) Beheerstichting Golfbaan Stippelberg


Hooizak 7 in Bakel tel 06-13697227 b.g.g. Barbara van de Kerkhof 06-13697256


www.golfclub-stippelberg.nl redactie@golfclub-stippelberg.nl/manager@golfclub-stippelberg.nl