Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Putten - Sieraden weg bij woninginbraken                  |

Op zondag 23 januari is er ingebroken in een woning aan de Sprielderweg in Putten. Er zijn onder meer sieraden ontvreemd. Ook aan de Hessenweg heeft men geprobeerd in te breken, maar daar bleek er niets gestolen te zijn. De politie zoekt getuigen.


De inbraken zijn zondagavond bij de politie gemeld. De bewoners van de woning aan de Sprielderweg waren enkele uren afwezig en ontdekten de inbraak bij thuiskomst. Men is binnengekomen door een raam open te breken. Ook aan de Hessenweg heeft men geprobeerd een raam open te breken echter is er vanuit die woning niets weggenomen. De politie heeft de inbraken in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.


2011010652 / 2011010654

|     |Harderwijk - Bromfietser gewond na val                    |

Op zondagmiddag 23 januari is een 51-jarige bromfietser uit Harderwijk gewond geraakt na eenzijdig ongeval. De man is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde rond 13:25 uur. De bromfietser reed over de Deventerweg in Harderwijk richting de rotonde Witte Hagen. Door onbekende oorzaak gleed de bestuurder op de rotonde uit waardoor hij ten val kwam en gewond raakte. Hij is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


2011010523

|     |Harderwijk - Duo probeert jongens te beroven              |

Twee onbekende jongens hebben zaterdagavond 22 januari geprobeerd in Harderwijk twee 14-jarige jongens uit Zeewolde te beroven. De politie zoekt getuigen.


Twee 14-jarige jongens uit Zeewolde liepen rond 19:00 uur over de Couperuslaan in Harderwijk ter hoogte van de Eedenstraat. Twee onbekende jongens naderden het tweetal, zij kwamen vanuit de Hoofdweg. Het duo uit Zeewolde werd door de jongens tegengehouden en men wilde geld hebben. De tieners uit Zeewolde wisten zich los te rukken en renden weg richting de Eedenstraat. Hier werden zij ingehaald waarbij één jongen geslagen zou zijn. De onbekende jongens waren ongeveer 17 of 18 jaar oud. Eén van hen had donkerkleurig stekelig haar met een matje in zijn nek. Hij droeg een donker bomberjack. De tweede jongen was iets langer, hij droeg een vest met capuchon en had een wit petje op. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. Of anoniem via 0800-7000.


2011010286

|     |Vaassen - Drie auto's vernield                            |

De politie kreeg zondagmorgen 23 januari een melding over vernielde auto's aan de Geerstraat in Vaassen. De politie is een onderzoek gestart.


De auto's stonden aan de Geerstraat in Vaassen geparkeerd. Drie auto's bleken vernield te zijn en zijn fors beschadigd. Onbekenden hadden onder meer deuken in het plaatwerk geschopt. Het is nog onduidelijk wanneer de auto's precies vernield zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden via 0900-8844.


2011010472


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --