Gemeente Haaren


Haaren uitgifte bouwkavels voor vrijstaande woningen in de Wijngaert III

De gemeente Haaren biedt zeven vrije sector bouwkavels te koop aan in het plan Wijngaert III in Haaren.

De kavels variëren in grootte van circa 433 tot 602 m². De verkoopprijs van de kavels bedraagt EUR 335,- per m² exclusief 19% BTW en exclusief overige kosten. De kavels zijn bestemd voor zelfbouw. Dit betekent dat de kopers zelf een aannemer en een architect uitzoeken om het bouwplan te realiseren.

Ingeschrevenen in het register van gegadigden van de gemeente Haaren komen met voorrang in aanmerking voor de kavels. Bepalend bij de toewijzing is de datum van inschrijving in dit register van gegadigden.

Voor meer informatie over de kavels verwijzen wij u graag naar de website van de verkopende makelaar: www.vandenboerog.nl. Makelaardij Van den Boer o.g. is telefonisch bereikbaar op 0411-642836 en via de mail: info@vandenboerog.nl.

Indien u interesse heeft in een van deze kavels, kunt u dit tot en met dinsdag 22 februari 2011 aan Makelaardij Van den Boer o.g. kenbaar maken. Wij verzoeken u een kopie van uw inschrijving in het register van gegadigden bij te voegen. Bent u nog niet ingeschreven in het register, doe dit dan alsnog via deze website van de gemeente Haaren. Ga naar bouwgrond/koopwoning inschrijfformulier.

Heeft u geen beschikking over internet, neem dan contact op met de Gemeentewinkel op telefoonnummer (0411) 62 72 60 of kom langs bij de balie, geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 12:00 uur en donderdag ook tussen 15:00 en 19:00 uur.