Gemeente Haaren


Informatie proefboring in gemeente Haaren

Wij vinden het als gemeente erg belangrijk om alle geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over de proefboring.

Op dinsdag 18 januari 2011 is een informatiebijeenkomst in het Gastenbosch gehouden over een proefboring naar schaliegas in de gemeente Haaren.

Tijdens de bijeenkomst gaf Cuadrilla een presentatie over wat een proefboring inhoudt. Daarnaast heeft een aantal omwonenden met een presentatie hun zorg over een eventuele gasboring uitgesproken. Deze avond is door een groot aantal inwoners bezocht en er is ook een groot aantal vragen gesteld en beantwoord. Inmiddels zijn de vragen ook schriftelijk beantwoord.

informatie

Wij vinden het als gemeente erg belangrijk om alle geïnteresseerden zo goed mogelijk te informeren over de proefboring. De bezoekers die hun mailadres tijdens de informatieavond op de presentielijsten hebben gezet, houden wij per mail op de hoogte.

Bent u niet op de informatieavond geweest, dan kunt u de actuele informatie hierover op onze website vinden. Ga hiervoor naar www.haaren.nl > wonen en omgeving > overige projecten > proefboring.

Beschikt u niet over een computer, dan kunt u de schriftelijke informatie tegen vergoeding (kopieerkosten) bij ons opvragen.