NIBC


Twee nieuwe leden Raad van Commissarissen NIBC

NIBC is verheugd dat Sir Callum McCarthy en Mr. Michael Christner zijn toegetreden als lid van de Raad van Commissarissen.
Sir Callum (1944) is Voorzitter van J.C. Flowers & Co. UK Ltd. Daarvoor was hij Voorzitter van de financiële toezichthouder van het Verenigd Koninkrijk, de Financial Services Authority. Voor die tijd was hij topman van Ofgem, de economische toezichthouder van de gas- en elektriciteitsindustrie in het Verenigd Koninkrijk. Hij heeft tevens senior functies bekleed bij Barclays Bank.
Michael Christner (1972) is Managing Director van J.C. Flowers & Co., waar hij verantwoordelijk is voor het management en het monitoren van de bedrijvenportefeuille. Tevens behoort het zoeken naar investeringsmogelijkheden in Europa tot zijn takenpakket. Voordat hij in 2007 bij J.C. Flowers & Co. in dienst trad, was hij lid van de Financial Institutions Group van Morgan Stanley. Jeroen Drost, Chief Executive Officer van NIBC:
"Wij zijn erg verheugd met de toetreding van Sir Callum en Michael Christner tot de Raad van Commissarissen van NIBC. Hun brede achtergrond in de bankwereld en de uitgebreide ervaring als toezichthouder van Sir Callum brengen NIBC een schat aan kennis. Wij zullen sterk kunnen profiteren van hun lange ervaring, professionaliteit en managementcapaiciteiten."
/ / / / / / /
Profiel van NIBC
NIBC is de bijzondere bank voor beslissende momenten. Wij stellen voor elke transactie een zorgvuldig geselecteerd team samen met vertegenwoordigers van onze Merchant Banking en Specialised Finance divisies. Merchant Banking biedt een combinatie van advisering, financiering en investeringen aan in de Benelux en Duitsland. Specialised Finance is ingedeeld naar internationale sectoren en werkt in de scheepvaart, olie- en gasdienstverlening, infrastructuur en duurzame energie en commercieel vastgoed. Daarnaast verstrekt NIBC woninghypotheken en online spaarproducten aan particulieren via NIBC Direct in zowel Nederland als Duitsland. Onze cliënten hebben onze hoogste prioriteit. Wij bouwen langetermijnrelaties op met onze cliënten - ondernemingen, financiële instellingen, institutionele beleggers, financiële sponsors, family offices, ondernemende investeerders en retailklanten. NIBC is gevestigd in Den Haag maar heeft tevens kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Singapore en New York.
Page 2 of 9
NIBC N.V.