Siemens PLM Software benoemt Roy du Pree design & engineering tot Technostarter van het jaar 2011

's-Hertogenbosch, 25 januari 2011 - Siemens PLM Software heeft Roy du Pree design & engineering verkozen tot Technostarter van het jaar 2011. De jonge, startende ondernemer won de jaarlijkse Technostarter wedstrijd en krijgt een jaar lang gratis de beschikking over de NX CAD software van Siemens PLM Software. Deze prijs biedt startende ondernemer Roy du Pree de kans om zijn recent gestarte bedrijf naar een hoger niveau te brengen.


* Du Pree is met zijn ontwerpbureau actief in de markt voor custom- en aftermarkt onderdelen voor motorfietsen;
* De NX software van Siemens PLM Software stelt Du Pree in staat om kwalitatief hoogwaardige onderdelen voor de custombike markt te ontwerpen, te laten fabriceren en ze uiteindelijk door te verkopen aan dealers;
* Roy du Pree zal maandelijks zijn Technostarter ervaringen delen via de nieuwsbrief van Siemens PLM Software en via de website.

Roy du Pree: "Door de kans die ik van Siemens PLM Software krijg, kan ik een vliegende start maken met mijn bedrijf. Tijdens mijn stages en studie heb ik ervaren dat er binnen deze branche continu behoefte is naar productontwikkeling, maar dat veel bedrijven geen kans zien om hier aandacht aan te besteden. Ik ben dan ook erg blij dat ik hier nu als echte liefhebber aan kan bijdragen."


Noot voor redacties