Hoefnet

Nieuws

Nieuwe website voor Theo Timmerman

26-01-2011

Internationaal en nationaal succesvol vierspanrijder Theo Timmerman (Putten) heeft sinds kort samen met teamgenoot Sanny Dijkhuis (Putten) een nieuwe website. Op www.fytoteam.nl vindt u alle informatie over Theo en Sanny, die met Hennie Hagen van Fyto Horse Care het Fytoteam vormen.

Op de website vindt u nieuwsberichten, biografieën en uitgebreide informatie over de wedstrijdpaarden van beide menners. De diverse video's, fotoalbums en wedstrijdkalender maken de website compleet.

Theo maakte op de Wereldruiterspelen in Kentucky deel uit van het gouden Nederlandse vierspanteam. Individueel behaalde hij er de zesde plaats. Komend seizoen zal Theo gebruiken om zijn vierspan samen te stellen voor het eerstvolgende Wereldkampioenschap vierspannen, dat in augustus 2012 wordt verreden in het Duitse Riesenbeck.

Sanny Dijkhuis maakte na vele successen op basisniveau in 2010 de overstap naar de hoogste nationale menklasse, de klasse 4. Sanny rijdt komend seizoen diverse nationale en internationale menwedstrijden met haar tweespan.

www.fytoteam.nl