Politie Gelderland-Zuid

Alerte getuige verjaagd overvaller

Nijmegen, 26-01-2011 o Dinsdagavond omstreeks 18.20 uur is een 53-jarige Nijmegenaar overvallen toen hij naar zijn auto liep. Het incident gebeurde nabij de parkeerplaats aan de Beethovenstraat, gelegen tussen het zwembad en het kerkhof. Het slachtoffer raakte lichtgewond. De dader is er zonder buit vandoor gegaan en nog voortvluchtig. Er werd kort na het incident gebruik gemaakt van SMS-alert.

Het slachtoffer was onderweg naar zijn auto en werd plotseling aangevallen door een onbekende man die uit de struiken kwam. Het slachtoffer werd diverse malen geslagen en naar de grond gewerkt. Het incident werd door een bewoner gezien die snel naar buiten rende en begon te roepen om politie. Hierop vluchtte de dader via dezelfde weg zoals hij ook gekomen was. Via een poort in een haag die leidt naar de achterzijde van het sportfondsenbad. De verdachte is vermoedelijk richting Bachstraat gelopen.

Het signalement:

* Negroïde man

* +/- 1.75 mtr.

* Tussen 25 en 30 jaar

* Zwarte muts

* Kort donker blauw regenjack

* Blauwe spijkerbroek

* Zwarte schoenen

* Gespierd/breed postuur

* Engelstalig

* Verzorgd uiterlijk

Getuigen

Was u getuige van deze overval? Of hebt u rond 18.20uur iets bijzonders opgemerkt? Neemt u dan contact op met het overvallenteam van de Politie Gelderland-Zuid op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie geven kan ook via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laatst gewijzigd 26-01-2011 13:41 | © Regio Gelderland-Zuid |