kerp&company timmert internationaal aan de weg


kerp start naast nieuwe onderneming in België een vestiging in Groot-Brittanië.

Amersfoort, 20110126 -- kerp&company, hèt trainingsbureau dat de definitie van training opnieuw heeft geformuleerd en inhoud heeft gegeven, start twee vestigingen in het buitenland. Sinds december 2010 bestaat in België een vestiging van kerp&company in Leuven. Vanaf 1 februari 2011 gaat het trainingsbureau zich ook in Groot-Brittannië vestigen. Dit kantoor zal zich bevinden in Liverpool.

Waarom gaat kerp&company naar het buitenland?


In Nederland is kerp&company enorm gegroeid, mede door internationale accounts. Om deze beter te kunnen bedienen en om een hogere kwaliteit te kunnen leveren, start kerp in België en Groot-Brittanië. Vanwege het succes van kerp&company wordt er een snelle expansie in deze landen verwacht.


Wat gebeurt er nog in de toekomst?


In de nabije toekomst zal zeker in Duitsland een vestiging worden geopend. Daarna zullen waarschijnlijk nog meer Europese landen volgen.


René Kerp van kerp&company: "Onze aanpak, die resultaten boekt en zowel deelnemers als opdrachtgevers enorm aanspreekt, heeft als voordeel dat deze makkelijk toe te passen is in meerdere culturen. Deze stap naar internationalisering past helemaal in onze wens om meer impact te hebben voor onze klanten en voor hen het verschil te maken."


Meer informatie is te vinden op www.kerp.nl