Publiek stemt op beste producten via Railhobby Awards


Awards leidraad voor consument

Amersfoort, 20110126 -- Consumenten brengen voor de derde keer op rij hun stem uit op de jaarlijkse Railhobby Awards. De Awards, een initiatief van het tijdschrift Railhobby, vormen voor de winnaars een bekroning op de productlijn. Stemmers kiezen via www.railhobby.nl/awards tot 14 maart aanstaande samen met de redactie de topproducten van het jaar in elf categorieën, waaronder Digitaal Toebehoren en Tracties in verschillende schalen. Ze maken daarbij kans op prachtige prijzen zoals diverse wagons en een Portiekflat.

Via de Awards wil de redactie van Railhobby samen met haar lezers de beste producten uitlichten. Op deze manier biedt Railhobby consumenten een handvat bij de keuze van een kwalitatief goed product. Uitgever Ashja Bosboom-Fetvaciyan: "Het is natuurlijk fantastisch dat we lezers de mogelijkheid kunnen bieden om als experts met de redactie samen te werken in de keuze van de innovatiefste en/of mooiste producten".


Ook vorig jaar was de stemming een groot succes: maar liefst 2843 mensen hebben in de verschillende categorieën hun stem uitgebracht. De categorieën van 2010-2011 zijn:


h   Railhobby tractie (H0) van het jaar


h   Railhobby tractie (N) van het jaar


h   Railhobby tractie (andere schalen) van het jaar


h   Railhobby rijtuigen (H0) van het jaar


h   Railhobby goederen wagons (H0) van het jaar


h   Railhobby rijtuigen/wagons (N) van het jaar


h   Railhobby scenery (H0) van het jaar


h   Railhobby scenery (andere schalen) van het jaar


h   Railhobby bouwpakket van het jaar


h   Railhobby digitale toebehoren van het jaar


h   Railhobby wegvoertuigen van het jaar



Alle genomineerde producten zijn per categorie terug te vinden in de februariuitgave van het tijdschrift Railhobby, die in print, online en via tablet te lezen is. Op de website www.railhobby.nl/awards kan iedereen zijn stem uitbrengen.



Over Railhobby


Railhobby is het lijfblad voor spoorweg- en modelspoorhobbyisten. Het behandelt tien keer per jaar het verleden, heden en toekomst van modelspoor en spoorwegen in binnen- en buitenland. Deze combinatie is de kracht van Railhobby.



Daarnaast bevat Railhobby vaste rubrieken zoals materiaalbesprekingen, museumnieuws en vitrine. Regelmatig bespreekt Railhobby alles over diverse grote en kleine evenementen en shows. Railhobby verschijnt zowel op papier als online met archief vanaf 2001. Ook is Railhobby op de iPad te lezen.





Ingezonden persbericht