Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 27-01-2011

AVRO VRIJDAGMIDDAG LIVE: ANDRÉ ROUVOET OVER MISSIE NAAR AFGHANISTAN

De Christen Unie beslist donderdag na het debat over de politiemissie naar Afghanistan, of de partij de missie steunt of niet. Politiek leider André Rouvoet vertelt in AVRO Vrijdagmiddag Live over zijn overwegingen en de verdeeldheid over de missie die in de fractie heerst. Daarnaast een gesprek over hedendaags antisemitisme en over de vraag of de Christen Unie de bij de afgelopen verkiezingen verloren kiezers verwacht terug te winnen.

Cabaretier Roué Verveer is deze week de cultuurrecensent en bezocht de film Sonny Boy en het toneelstuk De Aanslag. In de uitzending zijn ongezouten mening.

De Nederlandse singer-songwriter Eefje de Visser zorgt deze week voor de live muziek.

En natuurlijk zijn ook de vaste gasten weer aanwezig: Sanne Wallis de Vries en co nemen de actualiteit op de hak, Justus van Oel geeft in zijn column een vlijmscherpe analyse van het nieuws en Frits Barend praat de luisteraar bij over de hoogte- en dieptepunten op het gebied van sport.

Tenslotte kijken journalisten Pieter Broertjes, Peter Vandermeersch en Arnold Karskens terug op de actualiteiten van de afgelopen week.

Publiek is van harte welkom in café de Kroon, Rembrandtplein 11-13-15-17 te Amsterdam, om het programma live bij te wonen.

Voor meer informatie: vrijdagmiddaglive.avro.nl.
AVRO Vrijdagmiddag Live, iedere vrijdag van 14.00 uur tot 16.30 uur op Radio 1.