Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 28-01-2011

OP ZOEK NAAR ZORRO BACKSTAGE: SOUNDOS EL AHMADI OP STAP MET ROSALIE DE JONG

Zes Zorro's werpen zich op dit moment nog in de strijd om de felbegeerde hoofdrol. Voordat musicalicoon Willem Nijholt de keuze maakt wie hij deze week redt, is het weer tijd voor Op zoek naar Zorro Backstage. In de tijd tussen de liveshow en de resultshow van Op zoek naar Zorro wordt er via opzoeknaarzorro.avro.nl rechtstreeks verslag uitgebracht van de gebeurtenissen in studio 24. Soundos El Ahmadi neemt samen met Rosalie de Jong de presentatie voor haar rekening.

Rosalie de Jong, de gastpresentatrice van deze week, behaalde bij de zoektocht naar Mary Poppins de derde plaats. Zij begrijpt daarom als geen ander de spanning die de Zorro's op dit moment voelen. Rosalie speelde in de musicals High School Musical en All shook up- Love me tender. Op dit moment straalt ze in de musical Petticoat.

Rosalie en Soundos bespreken met het gastpanellid Ellen ten Damme de liveshow, nemen de spanning bij de Zorro's op en kijken mee bij de regie. Daarnaast een gesprek met Marleen van der Loo, deelneemster van Op zoek naar Evita. Ze heeft in veel musicals gestaan, waaronder Ciske de Rat, Mamma Mia!, Footloose en beleeft a.s. dinsdag de première van 1953 De Musical.

opzoeknaarzorro.avro.nl; dé site over Op zoek naar Zorro, met video's, forums, weblogs en het wekelijkse programma Op zoek naar Zorro Backstage.

Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1, rond 21:20 uur, en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22:00 uur.