Ingezonden persbericht


D66 Noord-Holland spekt campagnekas door te veilen

Vanavond om 20.30 uur start D66 Noord-Holland met een veiling om de campagnekas te spekken.

D66 doet mee aan de provinciale statenverkiezingen. Maar dit is wel de derde verkiezingsronde binnen één jaar tijd! Dit maakt dat de bodem van de schatkist in zicht is gekomen. Daarom heeft D66 Noord-Holland een nieuw initiatief bedacht: een veiling om de campagnekas te spekken.

D66-leden hebben uit eigen collectie objecten voor deze veiling ter beschikking gesteld. Dit aanbod varieert van pakketten kinderboeken tot historische D66-stukken als posters. Andere D66'ers bieden 'diensten' aan; dit loopt uiteen van een piano-huisconcert tot een wijnproeverij of een vaartocht door Amsterdam tot een workshop.

De D66-veiling verloopt via het systeem van E-Bay op internet. Op www.ebay.nl zijn de objecten gemakkelijk te vinden doordat alle titels beginnen met D66NH. De veiling start met 20 aanbiedingen. De veiling loopt nog tot 17 februari 2011. Tot deze sluitingsdatum worden nog nieuwe te veilen items toegevoegd.

Het eerste item werd aangeboden door de D66-Tweede Kamerfractie: een uitgebreide rondleiding door het Tweede-Kamergebouw. Onder de hamer van Roger van Boxtel bracht dit 250 euro op! (zie foto)