Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bewust Bewegen, een PvdA-sportmiddag vóór en dóór vrouwen

Aanstaande zondag 30 januari organiseert de PvdA Tilburg Bewust Bewegen, een gratis sportmiddag vóór en dóór vrouwen. Van 12.00 tot 16.00 uur geven wethouder Marieke Moorman, raadslid Tine van de Weyer, Tweede Kamerlid Attje Kuiken en kandidaat Provinciale Statenlid Antoinette Knoet Zumba- en Spinninglessen in Sportclub La Sala. Daarnaast is er een diëtiste aanwezig voor voedingsadvies.

Doel van deze middag is vrouwen aan te zetten tot bewust bewegen en een gezond voedingspatroon. Ook is er aandacht voor de meedoenregeling van de gemeente Tilburg. Deze regeling is er op gericht gezinnen met een laag inkomen een financieel steuntje in de rug te geven als zij willen deelnemen aan leuke, leerzame of gezonde activiteiten in de stad. Gezinsleden uit een gezin met een laag inkomen kunnen ¤70,- per persoon krijgen om deel te nemen aan bijvoorbeeld sportactiviteiten in de stad.

Wilt u Marieke Moorman zien dansen tijdens het Zumba-fitnessprogramma, of Attje Kuiken zien zweten op een Spinningfiets? Kom dan aanstaande zondag naar Bewust Bewegen, van 12.00 tot 16.00 in Sportclub La Sala, Ringbaan Oost 8-12 in Tilburg!

EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht