RTL Group

Wild(e) stripact tijdens vrijgezellendag Charlie in 'GTST'

Binnenkort wordt er weer groots feest gevierd in Meerdijk. Na de moord op Rutger Goedhart en alle financiële problemen, is iedereen wel weer toe aan iets positiefs. Ondanks de geldzorgen van Rik (Ferry Somogyi) en Charlie (Lieke van Lexmond) lijkt er toch een romantische trouwerij aan te komen. Maar kort voor het huwelijk wordt de liefde van de twee ernstig op de proef gesteld, wanneer Charlie een door lust ingegeven vrijpartij beleeft met een wel erg bekende Meerdijker. De aanstaande vrouw van Rik besluit haar grote geheim voor zich te houden, maar hoe lang houdt ze dat vol?

Ondertussen zijn de vriendinnen van Charlie, Sjors (Inge Schrama), Lorena (Gigi Ravelli) en Bianca (Cynthia Abma) druk bezig met de voorbereidingen van het vrijgezellenfeest. Haar laatste dag als vrijgezel moet een dag worden om nooit te vergeten en daarom verrassen zij de aanstaande bruid met hele bijzondere stripact, uitgevoerd door een Radio 538- DJ die in ieder geval zijn achternaam al mee heeft, Ruud de Wild.

Uitzending: vanaf maandag 31 januari, elke werkdag, tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 4.

Website: www.gtst.nl

Twitter: gtstredactie

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718971 of via eva.peters@rtl.nl.