Senternovem

25-11-2010 |

Bijeenkomsten INTERREG IVC programma


- Het INTERREG IVC programma houdt op 3 en 4 februari 2011 haar vierde interregional cooperation forum. Het Joint Technical Secretariat organiseert dit evenement in samenwerking met het Hongaarse EU Voorzitterschap in Boedapest. Het voornaamste doel is partner search, het bij elkaar brengen van partijen die projecten willen ontwikkelen voor indiening tijdens de 4e call.


- Het zal mogelijk zijn om een vooradvies (individual consultation) in te winnen. Van 1 december 2010 tot begin maart 2011 zullen het internationale secretariaat en het Information Point West (in de persoon van Akos Zsabo) één dag in de week reserveren voor individual consultation afspraken in Lille. Houd voor de indiening van een aanvraag voor een vooradvies de website van het programma, http://i4c.eu/, in de gaten.


- Er zal ook een Nederlandse informatiedag komen in januari 2011, met de mogelijkheid om een individual consultation met het internationale secretariaat en het Information Point West (in de persoon van Akos Zsabo) te hebben. Tijdstip en locatie zullen later bekend worden gemaakt.


- Er zullen 1 à 2 lead applicant seminars georganiseerd worden door het internationale secretariaat in samenwerking met het Information Point West. Het streven is om er één in Nederland te laten plaatsvinden.


- In december 2011 beslist het beheerscomité (Monitoring Committee) van het INTERREG IVC programma over de ingediende projectaanvragen. Wijzigingsdatum |

25-11-2010