Vereniging FME-CWM


---

Seminar

Gevraagd: inbreng bedrijfsleven voor verbetering kansen IFI's

Datum: 3 februari 2011
Locatie: Den Haag

Gevraagd: inbreng bedrijfsleven voor verbetering kansen IFI's

Aanbestedingen van Internationale Financiële Instellingen (IFI's), zoals de Wereldbank, VN of de EBRD, bieden Nederlandse ondernemers interessante kansen. Die kansen worden nog onvoldoende benut. Bovendien is het aantal door Nederlandse bedrijven gewonnen tenders de afgelopen jaren flink gedaald.

Onderzoek naar de oorzaken van de daling heeft geleid tot een stappenplan dat verbetering in de situatie moet brengen. Gezamenlijke actie van de overheid en bedrijfsleven staat hierbij voorop.

Bijeenkomst

Op 3 februari organiseert het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en van Buitenlandse Zaken een bijeenkomst over het stappenplan. De actieve inbreng van kennis en ervaring uit het bedrijfsleven is cruciaal voor het slagen van de bijeenkomst. De bijeenkomst heeft plaats bij het ministerie van EL&I (Bezuidenhoutseweg 30, Den Haag) en duurt van 13.30 uur tot 17.00 uur, waarna een afsluitende borrel.

Aanmelden

Bevestig uw deelname door voor 12 januari een email te sturen naar: bedrijvendag@minez.nl

Na aanmelding ontvangt u de agenda voor de bijeenkomst, het rapport `Overheidsbeleid en Aanbestedingen van de Internationale Financiële Instellingen' en het stappenplan.

Meer informatie

Voor meer informatie, of indien u verhinderd bent, maar wel uw ervaring wilt delen, kunt u contact opnemen met: Micha van Lin, Beleidsadviseur Internationaal Ondernemen en Financiering, T (079) 353 13 84, E micha.van.lin@fme.nl