Arriva



1eurochipkaartactie in Zuid-Holland

Met ingang van 3 februari 2011 vervangt de OV-chipkaart in heel Zuid-Holland de strippenkaart. Dit betekent dat u niet meer kunt reizen met de 2, 3, 8, 15 en 45 strippenkaarten.


1 Euro chipkaartactie Zuid-Holland!
Schaf nu voordelig een OV-chipkaart aan voor slechts 1 euro. Klik hier

Deze actie duurt tot en met 15 februari 2011.

Informatie voor strippenkaartreizigers
Reist u regelmatig met een strippenkaart in het openbaar vervoer? Gebruik voortaan een OV-chipkaart. U betaalt naast het basistarief per gereisde kilometer. En u kunt ermee overstappen naar andere vervoerders. Stapt u binnen 35 minuten over, dan betaalt u niet opnieuw het basistarief. U kunt altijd bij de chauffeur een ritkaart kopen. Dit kaartje is duurder dan het reizen met de OV-chipkaart.

Informatie voor abonnementhouders
(Ster)abonnementen blijven in gebruik, ook na 3 februari 2011. U kunt ze kopen op de bekende voorverkoopadressen. Bij Arriva is uw abonnement niet op een OV-chipkaart te gebruiken. U toont uw abonnement aan de chauffeur of controleur en u checkt niet in- en uit. Bij RET en Qbuzz is uw abonnement wel op uw OV-chipkaart te gebruiken. U checkt hier wel in en uit.

Reist u regelmatig met RET en Qbuzz? Koop dan uw abonnement bij een RET-servicepunt, laad dat op uw OV-chipkaart én vraag om een zichtcoupon. Met het abonnement op uw OV-chipkaart reist u bij RET en Qbuzz, en u gebruikt de zichtcoupon bij Arriva, Connexxion, HTM en Veolia Transport.

Sterabonnement met abonnementencoupon: waar te koop? RET Servicepunten in de metrostations: Beurs, Capelsebrug, Rotterdam Centraal, Spijkenisse Centrum, Zuidplein.
RET Servicewinkel, Coolsingel 141, boven metrostation Beurs.

Verkoop van abonnementen
Deze zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen. Geschreven op 16 januari 2011