Woonstad Rotterdam


20-01-2011

Kopers project De Binnentuin aan de slag met tuinontwerp!

20-01-2011

Alle huidige en toekomstige bewoners van project De Binnentuin zijn op donderdag 3 februari a.s. uitgenodigd in Het Prachthuis in Rotterdam-Overschie om vanaf 19.30 uur met elkaar een ontwerp te maken voor de binnentuinen van het woningbouwproject.

Naast de nieuwe bewoners zullen ook dagelijks bestuurder Kees van der Meer van de deelgemeente Overschie en regiodirecteur Dominique Strörmann (Woonstad Rotterdam) aan de workshops deelnemen.

De verkoop van de laatste twee blokken is in volle gang. Een mooi moment om met de huidige bewoners en de nieuwe kopers samen aan de slag te gaan. De vier in te richten binnentuinen vormen het hart van het beschutte binnengebied van het project. Een siertuin, een speeltuin voor jong en oud, een natuurtuin of een lusthof: per blok kiezen bewoners voor één van deze ontwerprichtingen. Onder leiding van landschapsarchitecte Audrey Coert (bureau Land-made) wordt vervolgens een invulling gegeven aan de 4 tuinconcepten.

De Binnentuin is een project van Woonstad Rotterdam. Het betreft de bouw van 18 eengezinswoningen en 8 appartementen in diverse types aan de Strijpesingel in Rotterdam-Overschie. In 2008 werd reeds de eerste fase van dit project opgeleverd. Belangrijk onderdeel van fase twee is het samen met huidige en toekomstige bewoners inrichten van de vier binnentuinen van het project.

Zie voor meer informatie de website
http://wsinsite/www.debinnentuinvanoverschie.nl

Binnentuin
Artist impression van een nog in te vullen binnentuin in het koopproject De Binnentuin


* Campagne Pendrecht is goed bezig

* Reparatieverzoek

* Bekijk ons nieuwbouw aanbod

* M-kwartier


* WOONSTAD ROTTERDAM

* TELEFOON: 010-4408800

* E-MAIL: INFO@WOONSTADROTTERDAM.NL

DISCLAIMER