Rochdale


21 januari 2011
Inloopbijeenkomst toekomst De Bovenkruier

Wilt u weten wat de nieuwbouwplannen zijn voor De Bovenkruier in 't Kalf? Wat de planning is? Of bent u benieuwd of De Bovenkruier wel behouden blijft?

U bent van harte welkom op de inloopbijeenkomst die Rochdale in De Bovenkruier organiseert op 3 februari a.s.

Rochdale heeft inmiddels haar plannen aan de gemeente Zaanstad voorgelegd en eind vorig jaar een eerste reactie van de gemeente gekregen. Nu wil Rochdale ook graag de wijkbewoners informeren over deze plannen.

Mimpie
Als de nieuwbouwplannen doorgaan, komt er een nieuw, mooier en vriendelijker pand terug. In het nieuwe pand komen buurtcentrum De Bovenkruier en kinderdagverblijf Mimpie . Daarnaast komt er een zorgprogramma met ongeveer 15 huurwoningen voor de RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland (mensen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen). Er komt verder een zorgprogramma met ongeveer 20 huurwoningen voor de Prinsenstichting (bewoners met een verstandelijke beperking).

Inloopbijeenkomst
Bewoners van 't Kalf zijn van harte uitgenodigd voor de inloopbijeenkomst waarin Rochdale informatie geeft over de nieuwbouwplannen voor De Bovenkruier, de planning en de tijdelijke locatie van De Bovenkruier tijdens de sloop/nieuwbouw. De RIBW ZWWF en de Prinsenstichting zijn ook aanwezig om toelichting te geven op de groepen mensen die zij hier willen begeleiden.

Datum: 3 februari 2011
Tijd: U bent tussen 17.30 en 20.30 uur van harte welkom om langs te komen.
Locatie: De Bovenkruier (Drielse Wetering 49, Zaandam)

Het bestuur van het wijkoverleg is half januari door Rochdale geïnformeerd en ook ingelicht over deze inloopbijeenkomst. Direct omwonenden ontvangen een nieuwsbrief met de belangrijkste informatie op een rijtje. Wie dus niet in de gelegenheid is om 3 februari langs te komen, krijgt op deze manier toch de informatie die deze avond gegeven wordt.