Gemeente Noordwijkerhout


Kennisgeving voorbereidingsbesluit Bavo-terrein

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout delen u hierbij mee, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 januari jl. een voorbereidingsbesluit heeft vastgesteld voor het voormalige Bavo-terrein en het Hafakkerterrein. Hiermee verklaart de gemeenteraad dat een herziening wordt voorbereid van de thans geldende bestemmingsplannen voor dit gebied. Een herziening van de bestemmingsplannen is nodig om onder andere woningbouwplannen aldaar mogelijk te maken. Een voorbereidingsbesluit heeft tot gevolg dat bouwaanvragen die wel passen binnen dit geldende bestemmingsplan, maar niet meer wenselijk zijn voor de toekomst, moeten worden aangehouden. Voorbereidingsbesluiten worden dus genomen om ongewenste ontwikkelingen te voorkomen.

Het besluit is op 28 januari jl. gepubliceerd in zowel het Haarlems Dagblad, het Leidsch Dagblad als de Staatscourant. Het voorbereidingsbesluit is hiermee op 29 januari jl. in werking getreden.

Het voorbereidingsbesluit ligt vanaf vrijdag 28 januari 2011 voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. Wettelijk is bepaald dat tegen het voorbereidingsbesluit geen bezwaar en beroep kan worden ingesteld.