Politie Drenthe

Donderdag 3 februari 2011

Provincie Drenthe, 03-02-2011

Hond dood na eten vlees in natuurgebied

EMMER COMPASCUUM Woensdag meldde een 55-jarige inwoner van Emmer Compascuum zich bij de politie met de melding dat zijn hond was vergiftigd. De hond had maandag in het natuurgebied De Vennen in de omgeving van de Wissenweg een stuk vlees gevonden en opgegeten. De eigenaar van de hond is direct met het dier naar de dierenarts gegaan, maar de hond was er zo slecht aan toe dat de dierenarts hem heeft laten inslapen. De politie doet onderzoek naar deze zaak.

Aanhouding na huiselijk geweld

NOORDENVELD Woensdagmorgen heeft de politie in de gemeente Noordenveld een 19-jarige man aangehouden na huiselijk geweld ten opzichte van een huisgenoot. Deze zaak wordt afgehandeld volgens het protocol Huiselijk Geweld.

Resultaten aangekondigde controles

PROVINCIE DRENTHE Woensdag heeft de controle met de VROS-auto vier verkeersboetes opgeleverd ter zake verkeersgevaarlijk gedrag. Bij een andere verkeerscontrole zijn in Assen drie bekeuringen uitgedeeld voor rijden door rood licht, en een voor het niet handsfree bellen.

Politie onderzoekt snelkraak kledingzaak

ASSEN Woensdagnacht tegen 2.30 uur is ingebroken in een kledingzaak aan de Noordersingel. De dader is binnengekomen door een raam te vernielen. Direct na de melding was de politie ter plaatse, maar de dader was er al vandoor. Een onderzoek in de omgeving leverde niets op. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen. De politie onderzoekt deze inbraak.

Politie onderzoekt inbraak sportkantine

EMMEN Woensdagnacht tegen 1.15 uur is ingebroken in een voetbalkantine aan der Brinkenhalte. De dader vernielde een raam om binnen te komen. Het is niet bekend of er iets is gestolen. Een zoekactie in de omgeving leverde geen resultaat op. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.