FloraHolland


Compleet assortiment en méér bij FloraHolland Trade Fair Naaldwijk

FLORAHOLLAND, 3 februari 2011 (persbericht) - Van woensdag 9 tot en met vrijdag 11 maart 2011 wordt in Naaldwijk de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk gehouden. De voorjaarseditie van deze internationale handelsbeurs wordt jaarlijks bezocht door duizenden vakbezoekers uit binnen- en buitenland. Vraag en aanbod worden op een oppervlakte van zo'n 13.000 m^2 overzichtelijk samengebracht. Bezoekers vinden er een compleet overzicht van het aanbod in snijbloemen, planten, noviteiten en concepten. Naast een goede plek om nieuwe ideeën op te doen en de laatste trends te zien is de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk ook een uitstekende ontmoetingsplek voor bestaande en nieuwe relaties.

Kwekers van snijbloemen, groene- en bloeiende kamerplanten en tuinplanten presenteren in zo'n vijfhonderd stands hun producten. Alles wat te zien is op de beurs is direct of op termijn leverbaar, met of zonder toegevoegde waarde.

`Premium Square'
Voor de eerste maal wordt er op de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk een `Premium Square' ingericht. Hier staan onder andere bijzondere nicheproducten die een aanvulling zijn op het beursassortiment in de stands. Het `Premium Square'-assortiment is beschikbaar op de verschillende vestigingen van FloraHolland.

Daarnaast zijn op de beurs op de segmentpleinen producten voor de verschillende marktsegmenten te zien waarop bemiddelingsorganisatie FloraHolland Connect zich richt.

Openingstijden
De FloraHolland Trade Fair Naaldwijk vindt plaats op de beursvloer van FloraHolland Naaldwijk (ingang 319 en 317) en is geopend op woensdag 9 maart van 9.00 tot 19.00 uur, op donderdag 10 maart van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag 11 maart van 9.00 tot 14.00 uur. Toegang is gratis voor vakbezoekers.
Meer informatie over de FloraHolland Trade Fair Naaldwijk is te vinden op www.floraholland.com.