Gemeente Dongeradeel


Bijdrage NLDOET aanvragen tot 11 februari!

Nog slechts twee maanden tot NL DOET, het betere dagje uit! Op 18 en 19 maart zetten we samen met vele duizenden maatschappelijke organisaties de vrijwillige inzet in het zonnetje.
Het begint er steeds meer op te lijken dat de editie van 2011 alle voorgaande edities gaat overtreffen. In de afgelopen drie weken is het aantal klussen ruim verdubbeld. Op www.nldoet.nl zijn inmiddels meer dan 3000 klussen aangemeld. Het eind lijkt nog niet in zicht.

Oranje Fonds verlengt aanvraagtermijn

We zijn hier erg blij mee en het Oranje Fonds verlengt daarom de termijn voor het aanvragen van een financiële bijdrage van EUR 500,=; Goed nieuws voor alle organisaties die nog een klus willen aanmelden. De aanvraagtermijn voor een financiële bijdrage van maximaal EUR 500,= is verlengd tot 11 februari! Een opsteker voor iedereen die nog een leuke klus heeft liggen en een stel extra handen kan gebruiken op 18 en/of 19 maart! Uiteraard kunt u na deze datum ook nog klussen aanmelden. U kunt dan alleen geen bijdrage meer aanvragen, maar ontvangt wel een gratis promotiepakket.
Veel succes met de voorbereiding van uw NL DOET activiteit!

Meer weten?

Meer weten of de bijdrage aanvragen? Ga naar www.NLDOET.nl of neem contact op met Vrijwilligerscentrale Het Bolwerk in Dokkum, tel. (0519) 292 223, e-mail: vrijwilligerscentrale@het-bolwerk.eu.