Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Tilburg

Tilburg, 03-02-2011

Politie treft Tilburger aan op dak

TILBURG - De politie heeft vanmorgen een 34-jarige Tilburger
aangehouden. Even na 03.00 uur ontvingen agenten de melding van een verdachte situatie op de Zwartvenseweg. Een oplettende getuige meldde vreemde geluiden te horen afkomstig van een dak van een
appartementencomplex. Agenten troffen bij het gebouw een trap en een openstaand raampje aan. Op het dak verschuilde zich de Tilburger. De politie sommeerde hem naar beneden te komen. In zijn kleding troffen de agenten inbrekerswerktuig aan. Hij is overgebracht naar het bureau.

Dronken automobiliste botst tegen schutting

GOIRLE - De politie heeft gisteravond rond 23.15 uur een 40-jarige automobiliste uit Goirle aangehouden. De vrouw reed vanuit Tilburg over de Abcovenseweg. Getuigen meldden dat ze de controle over haar voertuig verloor waarna ze via een heg en bomen tegen een schutting tot stilstand kwam. Gewaarschuwde agenten roken dat de adem van de vrouw riekte naar het inwendig gebruik van alcoholhoudende drank. Op het bureau bleek dat haar rijbewijs ingevorderd was. De vrouw verleende geen medewerking aan een alcoholonderzoek. Tijdens het verhoor verklaarde ze enkele biertjes te hebben gedronken.

Diessenaar trapt en schopt tegen auto

OISTERWIJK - De politie heeft gistermiddag op de Heusdensebaan een 37-jarige automobilist uit Diessen aangehouden. Rond 14.15 uur meldde een 35-jarige automobilist uit Oisterwijk betrokken te zijn bij een verkeersongeval. De man vertelde dat de auto waarin hij reed van achteren was aangereden door een andere auto. Hij wilde politie ter plaatse omdat de bestuurder van betreffende auto, de 37-jarige man uit Diessen, zich agressief gedroeg. Na de melding zag de Oisterwijker dat de bestuurder meerdere keren tegen de buitenspiegel van zijn auto sloeg en een trappende beweging maakte richting zijn portierdeur. De politie kwam ter plaatse en namen de Diessenaar mee voor vernieling.

Politie schrijft 13 bekeuringen uit tijdens verkeerscontrole

GOIRLE - Agenten van het politieteam Leijdal hebben gisteren tussen 10.00 uur en 16.00 uur een verkeerscontrole ingesteld op verschillende locaties. Op de Turnhoutsebaan, de Haestrechtstraat en de Rillaersebaan controleerde de politie op snelheid en helmgrasfeiten. Er werden in totaal 13 bekeuringen uitgedeeld. Het doel van de controle is de verkeersveiligheid te verhogen.

Auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 03-02-2011 13:17 | © Regio Midden en West Brabant |