Politie Midden- en West Brabant

persberichten district Oosterhout

Oosterhout NB, 03-02-2011

Madenaar opgepakt voor diefstal cq heling auto

DRIMMELEN - De politie heeft vanmorgen een 27-jarige inwoner uit Made aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal cq heling van een personenauto. Het voertuig werd in de nacht van 26 op 27 januari jl. vanaf de Weitjes ontvreemd. De auto stond geparkeerd voor de woning van de eigenaar. In de ochtend van 27 januari ontdekte zij de diefstal en deed aangifte. De politie stelde een onderzoek in was wees in de richting van de verdachte. Hij is met toestemming van het Openbaar Ministerie, buiten heterdaad aangehouden.

Politie houdt Giessenaar aan voor huiselijk geweld

GIESSEN - De politie heeft gisteravond, in een woning in Giessen, een 28-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van huiselijk geweld. Het slachtoffer, zijn 24-jarige vrouw deed aangifte.

De politie nam rond 22.30 uur poolshoogte na een ontvangen melding van huiselijk geweld. Agenten troffen het slachtoffer buiten de woning aan. Ze vertelde dat ze thuis, tijdens een woordenwisseling door haar partner mishandeld was. De mishandeling bestond uit het trekken aan haar haren. Na de mishandeling had hij haar woordelijk met de dood bedreigd. Het lukte haar na de mishandeling de woning te verlaten en de politie te bellen. Agenten troffen de man in de woning aan.

Politie haalt dronken bromfietser van de weg

OOSTERHOUT - Agenten die gisteravond belast waren met het houden van controles in het kader van het Donkere Dagen Offensief hebben
gisteravond rond de klok van 23.30 uur een 24-jarige
bromfietsbestuurder uit Teteringen aangehouden. De man verkeerde onder invloed van alcohol. Een ademtest op het bureau wees uit dat hij 1040 ug/l aan alcohol in zijn bloed had. Tijdens het verhoor verklaarde hij 5 borrels en 12 glazen bier gedronken te hebben. Tegen hem wordt proces verbaal opgemaakt.

Fietser ernstig gewond bij verkeersongeval

OOSTERHOUT - Bij een verkeersongeval gistermiddag op de Pasteurlaan in Oosterhout raakte een 82-jarige fietser uit Den Hout ernstig gewond. Hij is met onder andere hoofdletsel overgebracht naar ziekenhuis Molengracht in Breda.

Het slachtoffer stak gistermiddag even na 16.00 uur de Pasteurlaan over. op dat moment naderde een bedrijftaswagen die bestuurd werd door een 47-jarige man uit Wijk bij Duurstede. Het lukte de automobilist niet de hoogbejaarde man te ontwijken. Tussen beiden ontstond een aanrijding. Het slachtoffer belandde daarbij op het wegdek en liep het ernstige letsel op.

Twee auto's buit bij inbraak in woning

OOSTERHOUT - Bij een inbraak in een woning aan de Jan van Eyckhof hebben de daders onder andere twee auto's, een grijze Audi A4 met het kenteken 96-NRN-3 en een grijze Volvo V70 gekentekend 89-PD-JK, buit gemaakt. De inbraak vond plaats tussen 00.45 uur en 07.30 uur. De voertuigen worden internationaal gesignaleerd. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Zij worden verzocht contact op te nemen via het algemene nummer: 0900-8844

auteur: Desirée Brabers

Laatst gewijzigd 03-02-2011 13:19 | © Regio Midden en West Brabant |