Steeds meer Nederlanders vieren vakantie in Italië

03/02/2011 13:53

EuroRelais

Heerhugowaard, 1 februari 2011

Nederlanders kiezen steeds vaker voor Italië als vakantiebestemming. Dit blijkt uit een analyse van het boekgedrag op EuroRelais.nl. In vergelijking met vorig jaar werden er in de afgelopen maand twee keer zoveel vakantiehuizen geboekt in Italië.

Steeds meer Nederlanders ontdekken Italië als vakantieland. Het klimaat, het goede eten, wereldsteden als Rome en Venetië en de overvloed aan stranden maken het een ideale vakantiebestemming. Niet alleen is bij EuroRelais het aantal boekingen van vakantiehuizen verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Ook het gemiddeld aantal personen per geboekte accommodatie stijgt en de verblijfsduur wordt langer. Vooral Toscane en de Italiaanse meren zijn favoriet. Verder is het opvallend dat Nederlanders Italië in het voorjaar vaker opzoeken. Kortom: Italië is populair!

Italiaanse weken bij EuroRelais

In februari speelt EuroRelais in op bovenstaande trend. De website staat de hele maand in het teken van Italië. Tijdens deze Italiaanse weken informeren de website, nieuwsbrieven en Facebookpagina van EuroRelais over alles wat Italië zo aantrekkelijk maakt. Verder krijgen de eerste 100 Italië-boekers het tijdschrift De Smaak van Italië.

Over EuroRelais

EuroRelais.nl is de grootste aanbieder van vakantieaccommodaties in Nederland, zowel van vakantiehuizen, vakantieparken als hotels. Meerdere Europese aanbieders zijn verzameld op de website. EuroRelais.nl is lid van ANVR, is gecertificeerd door de Thuiswinkel organisatie en maakt deel uit van de holding @Leisure Group.





http://www.eurorelais.nl/italiaanse-weken.html