Delta


---

DELTA Infra verzorgt meetdiensten Schiphol

Middelburg, 3-2-2011

DELTA Infra verzorgt vanaf dit jaar het onderhoud, beheer en plaatsing van meetinrichtingen voor gas, water en elektriciteit op het Schiphol terrein. Een terrein van meer dan 2.500 hectare waar dagelijks ongeveer
60.000 mensen werken.

Voor de meetdiensten heeft Schiphol Nederland B.V. zes partijen gevraagd een aanbieding te doen. DELTA scoorde het beste van alle partijen op de combinatie prijs en kwaliteit. Dit betekent dat DELTA de komende vijf jaar de meetdiensten voor Schiphol verzorgt.

DELTA Infra biedt een onderscheidend pakket omdat zij de mogelijkheid biedt in één systeem gas, elektra én water te monitoren. De komende jaren wil Schiphol samen met DELTA werken aan een aantal innovatieve oplossingen door bijvoorbeeld de verdere ontwikkeling van slimme meters en smart grids.

DELTA Infra BV biedt zakelijke opdrachtgevers een compleet dienstenpakket op het gebied van infrastructuur, meetdiensten en openbare verlichting. De divisie werkt voor beheerders van transport- en distributienetten, overheden, industriële klanten en andere commerciële ondernemingen, bijvoorbeeld in de toeristenindustrie. Het hoofdkantoor van DELTA Infra BV is gevestigd in Goes. Infra heeft een omzet van 107 miljoen euro en er werken 520 medewerkers.