Stichting AAP en Van Klaveren ccc b.v. verlengen inzamelcontract

03/02/2011 15:51

Van Klaveren ccc

David van Gennep, directeur Stichting AAP en Gerhard van Klaveren, directeur Van Klaveren ccc b.v. verlengen hun contract. Op vrijdag 14 januari 2011 werd de nieuwe samenwerkingsovereenkomst voor de inzameling van lege printercartridges en gebruikte mobiele telefoons getekend. De partijen werken als sinds 2001 samen. Het doel van de samenwerking is tweeledig; de opbrengst komt ten goede aan Stichting AAP en de cartridges en mobiele telefoons belanden niet op de afvalberg; Eeko(R) zorgt voor hergebruik of een milieuvriendelijke verwerking daarvan.

Op www.aap.nl/cartridges-mobieltjes.html kunnen bedrijven en particulieren gratis speciale AAP inzamelboxen en -enveloppen aanvragen. De inzamelboxen worden geplaatst bij bedrijven en instellingen en mogen gevuld worden met cartridges en mobieltjes. Wanneer de box vol is, wordt deze gratis opgehaald. In de enveloppe kunnen particulieren hun lege inkjetcartridge of oude mobiele telefoon kosteloos versturen aan Eeko(R). Eeko zorgt vervolgens voor de verwerking. De opbrengst van het hergebruik of de milieuvriendelijke verwerking wordt aan Stichting AAP geschonken.

Stichting AAP en Van Klaveren ccc b.v. werken al 10 jaar succesvol samen. In de looptijd hebben zij ruim 1,6 miljoen cartridges en bijna 50.000 mobiele telefoons ingezameld. Dit komt neer op een besparing van ruim 327 zeecontainers afval van de afvalberg.

Over Stichting AAP

Stichting AAP is een Europees opvangcentrum voor misbruikte en afgedankte uitheemse dieren, zoals apen, wasberen, prairiehondjes en poolvossen. Na een periode van vakkundige verzorging, waarin de dieren kunnen herstellen van alle ellende, wordt een goede plek voor hen gezocht in een meer natuurlijke omgeving. Meer informatie over het werk van de stichting is te vinden op www.aap.nl.

Eeko(R) en duurzaam ondernemen

Eeko(R) is een handelsmerk van Van Klaveren ccc b.v. Zij ondersteunen particulieren, bedrijven en organisaties door hen een deel van de milieuzorg uit handen te nemen; dit door de inzameling van lege (printer)cartridges en gebruikte mobiele telefoons. Duurzaam ondernemen staat voor Van Klaveren ccc centraal; ondernemen met milieu en mens als focus. Kijk voor meer informatie op www.eeko.nl.





http://www.eeko.nl/vervolgpagina/steunstichtingaap/