Ingezonden persbericht


-- Persbericht --

Start Wereldwijzer Reis Awards 2011

Nijmegen, 3 februari 2011 - Op 1 februari is op Wereldwijzer Reisforums de vijfde editie van de jaarlijkse Reis Awards van start gegaan. In een maand tijd bepalen Nederlandse en Belgische reizigers welke reisorganisaties en bestemmingen de bestreden Reis Awards in de wacht slepen.

Net zoals voorgaande jaren bestaan de Reis Awards 2011 uit twee ronden: de nominatie- en de stemronde. Tijdens de nominatieronde kunnen reizigers voor iedere categorie hun favoriet nomineren. De vijf meest genomineerden gaan door naar de stemronde, waar alle forumleden bepalen wie er met de Reis Awards vandoor gaan.

Reizigers kunnen tot en met 13 februari in tien categorieën hun nominaties plaatsen:
- Beste Hostel

- Beste Hotel/Resort

- Beste Luchthaven

- Beste Luchtvaartmaatschappij

- Beste Reisgids Serie

- Beste Reisorganisatie

- Beste Reisorganisatie Taalreizen

- Beste Reisorganisatie Vrijwilligerswerk
- Favoriete Stedentrip Bestemming

- Favoriete Reisbestemming

De winnaars van de categorieën krijgen gratis advertentieruimte ter waarde van 2.000 euro op de populaire reissite Wereldwijzer Reisforums. De reizigers die hun nominatie of stem plaatsen, maken kans op een gratis Cayenne backpack, aangeboden door Nomad.

"Vorig jaar was Thailand de Favoriete Reisbestemming, FOX Vakanties de Beste Reisorganisatie en StudyTravel de Beste Reisorganisatie Taalreizen," aldus Jeroen, sitemanager van Wereldwijzer Reisforums. "Er zijn nu al een behoorlijk aantal nominaties geplaatst, we zijn erg benieuwd naar de uitslagen."

Wil jij een reisorganisatie of bestemming nomineren? Ga dan naar http://www.wereldwijzer.nl/forum/wereldwijzer-reis-awards-2011.