Ingezonden persbericht


Nieuwe medewerkers bij Buckaroo

Utrecht, februari 2011 - Buckaroo leverancier van Payment Services, breidt haar team uit met drie ervaren collega's.

Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest bij Intrum Justitia in diverse commerciële functies, is Dennis Meijer onlangs het team van Buckaroo komen versterken. Hij zal daar de functie van Key Account Manager bekleden.

Tevens is Frank Nieuwboer bij Buckaroo in dienst getreden als Projectmanager. Frank heeft een ruime ervaring als Projectmanager opgedaan bij Albron en Shell. Hij zal o.a. verantwoordelijk zijn voor implementatietrajecten.

Tot slot komt, na een carrière bij o.a. Interpay, PaySquare en Enigma Payments Consulting, ook Michel van Westen Buckaroo per 1 februari versterken. Hij zal de functie van Business Executive gaan bekleden en mede vorm geven aan de verdere uitbouw van Buckaroo.

EINDE BERICHT

Over Buckaroo

Buckaroo is de functioneel meest complete internetkassa waarmee webshops haar klanten op eenvoudige wijze kan laten betalen. Buckaroo heeft sinds haar start in september 2005 een enorme ontwikkeling doorgemaakt. In minder dan 5 jaar tijd is het aantal klanten van Buckaroo gegroeid van 30 naar meer dan 2.500 klanten.

De klanten van Buckaroo zijn heel divers, van beginnende bedrijven tot grote gerenommeerde ondernemingen als Ajax, Pathé Theaters, MyCom, Selexys en Staatsloterij. Buckaroo biedt voor ieder type webshop een passende oplossing.

Buckaroo biedt een breed scala aan betaalmethoden, waaronder: iDEAL, Giropay, PayPal, bankoverschrijvingen, buitenlandse overschrijvingen, eenmalige/ doorlopende machtigingen, MasterCard, Visa, American Express, paysafecard, Cash-Ticket, Achteraf betalen, online facturatie, PayperEmail en cadeaukaarten.

Naast het aanbieden van de diverse online betaalmethoden, biedt Buckaroo oplossingen voor een groot aantal tijdrovende werkzaamheden die bij het runnen van een webshop komen kijken. Buckaroo heeft deze processen in hoge mate geautomatiseerd zodat u als ondernemer hier geen tijd meer aan hoeft te besteden. Een aantal innovatieve en tijdsbesparende functionaliteiten en modules van Buckaroo zijn:
. Credit management module

. Koppeling met boekhoudpakketten

. Buckaroo Payment Plaza

. Automatische betaalvragen oplosser (BPA)
. Callcenter module

. Buckaroo BetaalGarant



Ingezonden persbericht