Infopact lanceert Partnerprogramma 2011


Rotterdam Hoogvliet, 20110203 -- Infopact, dé zakelijke dienstverlener op het gebied van All-IP communicatiediensten, heeft eind januari haar nieuwe Partnerprogramma gelanceerd. Tijdens drie regionale Kick-Off events presenteerde Infopact haar plannen. De lancering was met recht succesvol te noemen: de hoge opkomst en positieve reacties van de Partners zorgen voor een veelbelovende start.

Introductie tijdens regionale Kick-Off Partnerevents
Op 21, 26 en 28 januari vonden er op drie locaties in het land Kick-Off events plaats. Het thema `Het kan ook anders' dat dit jaar centraal zal staan bij Infopact werd hierbij direct in de praktijk gebracht. Zo werden de gasten uitgenodigd op drie bijzondere locaties: Librije's Hotel, de Van Nelle Ontwerpfabriek en de High Tech Campus Eindhoven. Nadat ze een warm welkom ontvingen konden de Partners plaatsnemen en werd het Partnerprogramma gepresenteerd. Na afloop waren er uiteraard netwerkmomenten waarbij de vakgenoten hun gedachtes over het programma direct met elkaar konden delen.

Excellente dienstverlening en samenwerking met Partners
Met de komst van het Partnerprogramma kunnen Infopact Partners in 2011 een Certified, Preferred of Premium status behalen, waarmee ze profiteren van diverse voordelen. Zo worden Partners die zich inzetten op nieuwe manieren beloond, waarbij zij onder meer privileges, extra support en nieuwe vergoedingen ontvangen. Ook kunnen zij rekenen op verhoogde ondersteuning in de vorm van trainingen, sales- en marketingtools. Infopact zal daarnaast meer verkoopmogelijkheden creëren door te investeren in haar naamsbekendheid.

Met de introductie van het Partnerprogramma verwacht Infopact de samenwerking met haar Partners te versterken en de klanten nog beter te kunnen bedienen. Maurits Aalders, Commercieel Directeur: "De focus van ons nieuwe Partnerprogramma ligt op het versterken van de band met onze Partners, het bereiken van een grotere groep ondernemers en het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening. Door Partners te ondersteunen met nieuwe tools en mogelijkheden kunnen we onze gezamenlijke meerwaarde in de markt vergroten. Wij zijn ervan overtuigd dat deze stap resulteert in een betere dienstverlening aan de klant!"

Deelnemen aan het Partnerprogramma
Voor meer informatie over het Infopact Partnerprogramma 2011 kunnen geïnteresseerde ICT-resellers contact opnemen met Infopact, bereikbaar op telefoonnummer 088 - 463 67 30 of per e-mail via sales@infopact.nl.

Over Infopact
Infopact Network Solutions is leverancier van zakelijke All-IP communicatieoplossingen. De onafhankelijke en snelgroeiende organisatie levert maatwerk aan meer dan 10.000 zakelijke klanten. Met Infopact Allesin1(-XL) biedt Infopact efficiënte totaaloplossingen aan de klein- en midzakelijke markt. Zij maakt hierbij gebruik van ADSL, SDSL, VDSL en glasvezel. Infopact is door Currence gecertificeerd voor pinnen over IP en door NCP Certificatie voor alarm over IP. De Infopact Allesin1 diensten op het gebied van pinnen worden inmiddels ook door diverse banken aangeboden aan hun klanten.