MediaCT start internetmarketing academy


Het toonaangevende internet- en marketingbureau MediaCT start de MediaCT Academy

Groningen, 20110203 -- Het toonaangevende internet- en marketingbureau MediaCT start de MediaCT Academy. De Academy is het antwoord op de toenemende vraag van ondernemers en marketingmedewerkers naar kennis over internetmarketing, e-commerce en ondernemen op internet. De MediaCT Academy werkt met ervaren trainers die een autoriteit zijn in hun vakgebied. De website is te vinden op www.mediactacademy.nl.

De Academy biedt trainingen aan op het vlak van internetmarketing en e-commerce.
Enkele trainingen die de MediaCT Academy biedt zijn: zoekmachinemarketing, e-mailmarketing, social media, copywriting en Google AdWords. De trainingen worden gegeven in Eemnes (Utrecht) en Paterswolde (Groningen). Een volledig overzicht van trainingen staat op www.mediactacademy.nl.

De MediaCT Academy werkt met ervaren trainers die een autoriteit zijn in hun vakgebied.
De trainers hebben hands-on ervaring en zijn gespecialiseerd in het overdragen van kennis.
Omdat niet elk bedrijf behoefte heeft aan dezelfde kennis, biedt de MediaCT Academy alle
trainingen aan op maat. Enkele trainers zijn: SEO-expert Joost de Valk, Magento specialist Guido Jansen, Google Analytics expert André Scholten en internetmarketing specialist Alex van Ginneken.

MediaCT houdt zich al jaren bezig met internetmarketing en het online in de markt zetten van websites en webwinkels. Het bedrijf heeft klanten als Hallmark, Flinders, Van Dale, Horloges.nl en Tas.nl.

Voor meer informatie over de MediaCT Academy gaat u naar: www.mediactacademy.nl.
Meer informatie over internet- en marketingbureau MediaCT vindt u op www.mediact.nl.