Ingezonden persbericht


Persbericht
Amsterdam, 3 februari 2011

BuyOnline wint aanbesteding Open Universiteit

Open Universiteit sluit raamovereenkomst met BuyOnline

De Open Universiteit heeft met onder andere BuyOnline, leverancier van IT-producten voor de grootzakelijke markt en (semi)overheden, een raamovereenkomst gesloten voor de levering van ICT-apparatuur. In het kader van de Europese aanbesteding 'Leveranciers voor cliënts' heeft de Open Universiteit drie preferred suppliers aangewezen. De komende 2 jaar zijn deze leveranciers verantwoordelijk voor de levering van onder andere: desktop computers, thin cliënts, monitoren, notebook computers en netbooks.

BuyOnline is zeer verheugd met de gunning van deze aanbesteding door de Open Universiteit. Roy de Vink, Sales Manager van BuyOnline, hierover: "In het verleden hebben wij naar tevredenheid ICT-apparatuur aan de Open Universiteit geleverd. Wij zijn blij dat we deze samenwerking vanaf 2011 weer voort kunnen zetten. Door deze meerjarige samenwerking kan BuyOnline actief en constructief meedenken aan IT-oplossingen die nu, maar vooral ook in de toekomst, voordelen opleveren. Daarnaast bieden we de Open Universiteit maatwerk in het totale traject van advies, leveringen, garanties en service."

Open Universiteit
De Open Universiteit ontwikkelt, verzorgt en bevordert, samenwerkend in netwerken en allianties, hoogwaardig en innovatief hoger afstandsonderwijs. Als dé universiteit voor leven-lang-leren stelt zij de uiteenlopende leerbehoeften van mensen in hun levensloop en de noodzaak tot aanzienlijke verhoging van het kennisniveau van de samenleving centraal. De Open Universiteit is expert op het gebied van onderwijsontwikkeling en onderwijsinnovatie en koploper in de ontwikkeling en toepassing van nieuwe technologieën en onderwijskundige inzichten.

BuyOnline
BuyOnline is een toegewijde en toonaangevende leverancier van IT-producten voor de grootzakelijke markt en (semi)overheden. BuyOnline weet kennis van zaken te combineren met uitstekende service en een persoonlijke aanpak. Deskundige en ervaren specialisten staan aan de basis van de BuyOnline-werkwijze. Meer informatie over het bedrijf en de mogelijkheden is te vinden op www.buyonline.nl.

Noot voor de redactie (