Ingezonden persbericht


Persbericht

Brussel, 3 februari 2011

Worldcom PR Group EMEA versterkt positie in Zuid-Europa Wereldwijd netwerk van PR-bureaus voegt Portugese partner toe

De Worldcom Public Relations Group, het grootste netwerk van onafhankelijke PR-bureaus ter wereld, heeft Cunha Vaz & Associados aan zijn netwerk toegevoegd. Cunha Vaz & Associados is één van de grootste ondernemingen op het gebied van communicatie-advies in Portugal.

"We besloten ons bij de Worldcom-groep aan te melden in de zomer van 2010. Iedere zomer organiseren we een sessie waarin we nadenken en praten over ons bedrijf en zijn toekomst. Het besluit om ons op te geven als partner van Worldcom was een van de meest ingrijpende beslissingen van dit jaar. Worldcom biedt ons de unieke gelegenheid om nieuwe contacten te leggen en nieuwe markten te ontdekken waardoor we onze ervaring kunnen vergroten," vertelt António Figueira, directeur van Cunha Vaz & Associados.

Na een gedegen selectieproces doorlopen te hebben en te hebben bewezen aan alle kwaliteitseisen van het netwerk te voldoen, is Cunha Vaz & Associados in januari toegetreden tot Worldcom.

"We zijn erg blij met deze goede start van 2011, waarin we ons netwerk uitbreiden en onze klanten in Portugal PR-diensten kunnen bieden dankzij onze nieuwe partner Cunha Vaz & Associados. In 2010 heeft Worldcom PR Group zijn wereldwijde bereik vergroot en dit willen we voortzetten in het komende jaar," zegt Corinna Vos, voorzitter EMEA van de Worldcom PR Group.

In 2010 liet de Worldcom PR Group een aanzienlijke groei zien in Europa, het Midden Oosten en Afrika. Zo werden bureaus uit Zweden, Turkije, Egypte, Libanon, Nederland, België, Finland en Engeland partner. Cunha Vaz & Associados is de eerste aanvulling op het netwerk van dit jaar.

---------------------------




Ingezonden persbericht