Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 03-02-2011

OZNZ BACKSTAGE BOMVOL MET OUDE 'OP ZOEK NAAR...' DEELNEMERS

In de zesde liveshow van Op zoek naar Zorro strijden de vijf laatste Zorro's verder om de felbegeerde rol van Zorro. Samen met gastpresentator Mathijs Pater doet Soundos El Ahmadi live verslag van de gebeurtenissen in studio 24. Tussen de liveshow en de resultshow is Op zoek naar Zorro Backstage direct via opzoeknaarzorro.avro.nl te volgen. Deze week naast de Zorro's veel oude Op zoek naar... deelnemers.

Gastpresentator Mathijs deed mee aan de zoektocht naar Joseph. Hij haalde destijds de zesde liveshow en veroverde hiermee de vijfde plaats. Wieneke Remmers en Eefje Thomassen zijn deze week te gast, ze kennen elkaar van The Sound of Music. Wieneke werd zesde bij de zoektocht naar Evita en Eefje moest bij Op zoek naar Mary Poppins de eerste liveshow al naar huis.

Mathijs, Wieneke en Eefje weten dus als geen ander wat de Zorro's tijdens de zenuwslopende liveshows meemaken. Ze zijn bekend met de druk van de zoektocht en zijn bovendien alle drie het levende bewijs dat naast de winnaars ook de andere kandidaten van Op zoek naar... een mooie carrière tegemoet gaan. Zo schittert Mathijs op dit moment in Mary Poppins en speelde Wieneke de afgelopen maanden Rietje Hermans in Toon de Musical.

Soundos en Mathijs spreken daarnaast in Op zoek naar Zorro Backstage met gastpanellid Chantal Janzen en met panelvoorzitter Erwin van Lambaart. Natuurlijk zullen ook de vijf Zorro's weer deel uit maken van het backstage programma.

opzoeknaarzorro.avro.nl; dé site over Op zoek naar Zorro, met video's, forums, weblogs en het wekelijkse programma Op zoek naar Zorro Backstage.

Op zoek naar Zorro Backstage wordt live uitgezonden op opzoeknaarzorro.avro.nl direct na de eerste liveshow op Nederland 1, dus rond 21.20 uur en duurt tot de resultshow (uitslag) rond 22.00 uur.



Ingezonden persbericht